Mouhijärven Maisemakylät - tietoa tonteista - alueen mahdollisuudet - tätä on tarjolla

Mouhijärven Maisemakylien tontit

Toisen vaiheen tontit varattavissa 27.4.2020 alkaen

Mouhijärven Maisemakylät varatut tontit - tilanne 3.6.2021

Karttapalvelustamme näet tontin tarkemmat tiedot, varaussäännöt ja pääset tekemään varauksen!

Monien mahdollisuuksien Maisemakylät

Mouhijärven Maisemakylät on idyllinen asuinympäristö, joka tarjoaa kaiken mitä tarvitset sujuvaan ja mieluisaan elämään.

Vähä-Tiisalan alueella sijaitsevat Mouhijärven Maisemakylien tontit ovat avaria ja merkittävästi halvempia kuin lähikaupungeissa. Kun tonttiin ei tarvitse tuhlata suuria summia, rahaa jää enemmän käytettäväksi itse taloon tai muuhun elämänmenoon. Huomattavan huokealla tonttihinnalla saat kuitenkin asuinympäristön, jossa on kaikki tarvittavat palvelut, upea luonto ja laaja valikoima harrastustoimintaa.

Elämä kyläyhteisössä on helppoa, sillä kaupat, koulut, päiväkodit ja muut palvelut sijaitsevat kätevän matkan päässä. Lähikaupunkeihin pääsee nopeasti – ajomatka Tampereelle on puolisen tuntia, Nokialle hurauttaa parissakymmenessä minuutissa eikä Poriinkaan ole kuin tunnin ajo. Työmatkat siis taittuvat sukkelasti, vaikka työpaikka sijaitsisi toisaalla. Asuinalueelle rakennetaan nopea valokuituyhteys, joten etäpäivätkin sujuvat näissä maisemissa mainiosti. Myös Sastamalassa on paljon työpaikkoja – kunnan työllisyysaste on yksi maan parhaista.

Ota yhteyttä

Mouhijärven Maisemakylät - sarjakuva - muuttopäivä
Mouhu + Järvinen -sarjakuva Ruutu 1: On muuttopäivä, kissa ja koira hyppäävät ulos täyteen lastatusta autosta uudessa kodissa. Ruutu 2: Kissa tanssahtelee ja toteaa iloisesti: “Voi veljet, onpas meillä nyt lääniä!” Ruutu 3: Koira möyrii kukkien keskellä ja jatkaa: “Ja täällä riittää nuuskittavaa!” Ruutu 4: Kissa ja koira heittävät tohkeissaan ylävitoset. Ruutu 5: Koira piehtaroi maassa selällään ja sanoo: “Nyt meillä kaikilla on törkeeeesti enemmän omaa tilaa!” Ruutu 6: Koira vilkaisee muuttolaatikon päällä pienessä akvaariossa mulkoilevaa äkäistä kultakalaa ja sanoo anteeksipyytävästi: “Sori!” Sarjakuva päättyy sanoihin: Mouhijärven Maisemakylistä unelmakoti. Useimmille.

Tilaa ajatuksille ja aikaa elämälle

Mouhijärven rauhallisessa ja kauniissa miljöössä voit elää niin aktiivista elämää kuin itse tahdot. Ympäristö tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia nauttia kiehtovasta luonnosta. Aivan maisemakylien vieressä virtaava Saikkalanjoki on suosittu melontaväylä, kun taas Otamuksen ja Ritajärven alueet lumoavat retkeilijän luontoreiteillään.

Myös alueen urheilutoiminta on vilkasta – joukkuelajeista harrastetaan ainakin jalkapalloa, pesäpalloa ja lentopalloa. Lisäksi Sastamalan opisto järjestää monipuolisia kursseja myös Mouhijärvellä. Etenkin perheen pienimmät saattavat ilahtua kävely- tai pyöräilymatkan päässä sijaitsevasta Kiviniityn kotieläinpuistosta.

Sastamalassa on lisäksi paljon kulttuuritoimintaa sekä pieniä erikoisliikkeitä, mikä tekee kunnasta elinvoimaisen asuinpaikan. Voit varata tonttisi luonnonkauniista maisemasta nyt!

Tonttimyynnin yhteystiedot

Ollaan yhteyksissä!

Arto Vuorijärvi

050 330 1441
arto.vuorijarvi@sastamala.fi

Mouhijärven Maisemakylät - Mouhu & Järvinen - Lemmikit - Sastamala - Mouhijärven Maisemakylät