Mouhijärven Maisemakylät - tietoa tonteista - alueen mahdollisuudet - tätä on tarjolla

Monien mahdollisuuksien Maisemakylät

Mouhijärven Maisemakylät on idyllinen asuinympäristö, joka tarjoaa kaiken mitä tarvitset sujuvaan ja mieluisaan elämään.

Mouhijärven Maisemakylien tontit ovat avaria ja merkittävästi halvempia kuin lähikaupungeissa. Kun tonttiin ei tarvitse tuhlata suuria summia, rahaa jää enemmän käytettäväksi itse taloon tai muuhun elämänmenoon. Huomattavan huokealla tonttihinnalla saat kuitenkin asuinympäristön, jossa on kaikki tarvittavat palvelut, upea luonto ja laaja valikoima harrastustoimintaa.

Elämä kyläyhteisössä on helppoa, sillä kaupat, koulut, päiväkodit ja muut palvelut sijaitsevat kätevän matkan päässä. Lähikaupunkeihin pääsee nopeasti – ajomatka Tampereelle on puolisen tuntia, Nokialle hurauttaa parissakymmenessä minuutissa eikä Poriinkaan ole kuin tunnin ajo. Työmatkat siis taittuvat sukkelasti, vaikka työpaikka sijaitsisi toisaalla. Asuinalueelle rakennetaan nopea valokuituyhteys, joten etäpäivätkin sujuvat näissä maisemissa mainiosti. Myös Sastamalassa on paljon työpaikkoja – kunnan työllisyysaste on yksi maan parhaista.

OTA YHTEYTTÄ

Mouhijärven Maisemakylät - sarjakuva - muuttopäivä

Tilaa ajatuksille ja aikaa elämälle

Mouhijärven rauhallisessa ja kauniissa miljöössä voit elää niin aktiivista elämää kuin itse tahdot. Ympäristö tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia nauttia kiehtovasta luonnosta. Aivan maisemakylien vieressä virtaava Saikkalanjoki on suosittu melontaväylä, kun taas Otamuksen ja Ritajärven alueet lumoavat retkeilijän luontoreiteillään.

Myös alueen urheilutoiminta on vilkasta – joukkuelajeista harrastetaan ainakin jalkapalloa, pesäpalloa ja lentopalloa. Lisäksi Sastamalan opisto järjestää monipuolisia kursseja myös Mouhijärvellä. Etenkin perheen pienimmät saattavat ilahtua kävely- tai pyöräilymatkan päässä sijaitsevasta Kiviniityn kotieläinpuistosta.

Sastamalassa on lisäksi paljon kulttuuritoimintaa sekä pieniä erikoisliikkeitä, mikä tekee kunnasta elinvoimaisen asuinpaikan. Voit varata tonttisi luonnonkauniista maisemasta pian!

Mouhijärven Maisemakylien tontit

Maisemakylät varatut tontit - 23.5.2019

TONTTIMYYNNIN YHTEYSTIEDOT

Ollaan yhteyksissä!

Arto Vuorijärvi

050 330 1441
arto.vuorijarvi@sastamala.fi

Mouhijärven Maisemakylät - Mouhu & Järvinen - Lemmikit - Sastamala - Mouhijärven Maisemakylät